Коли депутат і комунальники реально працюють - Домком Нікополь
19204
post-template-default,single,single-post,postid-19204,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Коли депутат і комунальники реально працюють

Коли депутат і комунальники реально працюють

За ініціативи депутата Нікопольської міськради Олени Каращук відбулась зустріч жителів будинків по вул. Дружби з директором Керуючої Компанії “ДОМКОМ Нікополь” Андрієм Яблоковим. Керівнику було про що розповісти людям, а їм в свою чергу – подякувати підприємству.

Як результат депутатських звернень Олени Каращук – на будинках №№2, 4, 6 і 8 ремонтується покрівля, а в будинку №8 – міжпід’їздний тепловий шов. Проводиться заміна каналізації, скло у вікнах під’їздів, скошується трава. Дуже задоволені жителі працею двірників.

Андрій Яблоков, спілкуючись з людьми, пояснював , що в першу чергу підприємство виконує першочергові роботи, котрі не можуть чекати. Адже на ці будинки практично 20 років ніхто не звертав увагу. А щоб налагодити належний зворотній зв’язок  між “ДОМКОМ Нікополь” і жителями будинків, людям роздали інформаційні матеріали, в котрих вказані всі контакти підприємства.

Крім вище сказаного, результатом роботи депутата можна назвати ремонт дороги по вул. Дружби, ремонт внутрішньо квартальних доріг у дворах будинків №6 та №8. На черзі обрізка сухих дерев, висота яких вже явно загрожує життю місцевих жителів.

І це, як кажуть, тільки початок.

За метеріалами газети “Нікопольська правда”