Загальні збори мешканців будинку 21 на вул. Б.Мозолевського - Домком Нікополь
19206
post-template-default,single,single-post,postid-19206,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Загальні збори мешканців будинку 21 на вул. Б.Мозолевського

Загальні збори мешканців будинку 21 на вул. Б.Мозолевського

17 вересня 2016 року відбулися загальні збори мешканців будинку 21 на вул. Б.Мозолевського, під час яких було визначено форму управління багатоквартирним будинком, управителем визначено ТОВ «Керуюча компанія «ДОМКОМ НІКОПОЛЬ», обрано уповноважену особу з числа співвласників зазначеного будинку.

Від ТОВ «Керуюча компанія «ДОМКОМ НІКОПОЛЬ» на зборах був присутній фахівець по роботі з населенням  Павлов Кирило Вікторович. Мешканцям будинку були надані роз’яснення з чинного законодавства та запропоновано подальшу співпрацю, вже як з органом самоорганізації, щоб разом вирішувати питання щодо утримання будинку та прибудинкової території.

         Мешканці знають, що наше, досить молоде, товариство зарекомендувало себе, як надійний та якісний виконавець житлово-комунальних послуг в місті, тому питання визначення управителем підприємства «ДОМКОМ НІКОПОЛЬ» було одностайно підтримано усіма присутніми.